B2B

Jouw partner in kozijnen en meer

Speciaal voor aannemers, bouwbedrijven, installateurs en architecten biedt Vèla Management op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij je projecten. Onze expertise en ervaring in het leveren van hoogwaardige kozijnen maken ons de ideale partner voor al je bouw- en renovatieprojecten.  Wij begrijpen de uitdagingen waar je als professional in de bouwsector mee te maken krijgt. Daarom bieden we ook deskundig advies om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden.

Waarom Vèla Management?

  • Uitgebreid assortiment: Als B2B-klant profiteer je van ons brede scala aan kozijnen die voldoen aan de strengste normen van duurzaamheid en design. Elk project is uniek en verdient een op maat gemaakte oplossing, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van jouw project.
  • Efficiënte logistiek: Tijd is geld in onze sector, en bij Vèla Management zetten we alles op alles om elke bestelling punctueel en precies volgens jouw specificaties te leveren. We hebben oog voor je planning en stemmen onze leveringen nauwkeurig af, zodat ze perfect passen binnen jouw planning.
  • Samen staan we sterker: Bij Vèla Management streven we naar meer dan alleen het leveren van kozijnen. We bouwen graag duurzame relaties op met onze B2B-klanten en denken daarom actief mee om je projecten succesvol te realiseren.
tuin van een woning met zwarte kozijnen

Ook voor VVE's

We richten ons niet alleen op aannemers en bouwbedrijven, maar werken ook intensief samen met VVE’s voor het vernieuwen van kozijnen in appartementencomplexen en woonwijken. Bij Vèla Management vind je duurzame, veilige en visueel aantrekkelijke kozijnen die de waarde van ieder pand aanzienlijk verhogen.

statige panden in Amsterdam

Of je nu aan het begin staat van een ambitieus bouwproject of de finishing touch zoekt voor een interieurontwerp, Vèla Management staat klaar om samen met jou uitzonderlijk resultaat neer te zetten. Laten we onze krachten bundelen en je projecten naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van een samenwerking te verkennen.

twee personen die elkaar de hand schudden