Over ons

Vèla Management: hoogwaardig vakmanschap

Ontmoet Gertjan Duinker, de drijvende kracht achter Vèla Management. Met meer dan 8 jaar ervaring in kozijnen en deuren, staat hij met zijn team ervaren kozijnmonteurs klaar om van elk project een succes te maken.

Samen bouwen aan succes

Bij Vèla Management onderscheiden we ons door onze strategische samenwerkingen met vooraanstaande fabrikanten. Deze partners verzekeren ons van een divers en hoogwaardig assortiment aan kozijnen en deuren, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Met een rijke geschiedenis in de bouwsector heeft Gertjan een uitgebreid netwerk opgebouwd, wat ons in staat stelt om meer te bieden dan alleen kozijnen, maar ook kleine verbouwingen.

Duurzaamheid en veiligheid voorop

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en veiligheid. Zo kiezen we bewust voor hout met het FSC-keurmerk dat garant staat voor verantwoord bosbeheer. Onze partners zijn KOMO-gecertificeerd en al het door ons gebruikte beslag voldoet aan het SKG-politiekeurmerk Veilig Wonen. Zo garanderen we producten die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere en veiligere omgeving.

Realiseer je droomproject met Vèla Management

Neem contact op voor persoonlijk advies en ontdek wat Vèla Management voor je kan betekenen bij de realisatie van jouw project. We zetten ons volledig in voor het bieden van persoonlijke service en het ontwikkelen van oplossingen op maat. Zo bouwen we samen aan jouw woongenot.

hand die lamellen naar beneden trekt

Kies voor Vèla Management:

  • Vakkundig & betrouwbaar
  • Complete service
  • Persoonlijke aanpak

Vraag en offerte aan

Onze keurmerken