Onze diensten

Vèla Management kan het gehele traject van aanschaf van de kozijnen tot de uiteindelijke oplevering van het project voor u verzorgen. Denkt u dan aan bijvoorbeeld het inmeten van de kozijnen voor een perfecte aansluiting bij het plaatsen, het doornemen van de offerte, regelen van een kraan voor het eventuele hijsen van de kozijnen over het huis of pand.

Vergunningen

Wij kunnen u ook ondersteunen en adviseren bij het aanvragen van eventueel benodigde vergunningen. Vooral in oude, beschermde binnensteden van bijvoorbeeld Amsterdam, Haarlem en Den Haag is vaak een vergunning nodig om de kozijnen te mogen vervangen. Vèla Management is zeer ervaren in het vervangen van kozijnen die moeten voldoen aan eisen van de gemeente aangaande uiterlijk, kwaliteit en maatvoering. 

Subsidie mogelijkheden

Waar Vèla Management u ook in kan adviseren zijn de subsidies die mogelijk zijn. Zoals u misschien gehoord heeft is er de ISDE subsidie voor het duurzaam isoleren van woningen en bedrijven. Als u uw huidige kozijnen laat vervangen door isolerende HR++ of HR+++ kozijnen kunt u subsidie krijgen van de overheid. Graag leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat en waar het aan moet voldoen.